search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Ρίο 2016: Η είσοδος της Κατερίνας Στεφανίδη στην τελετή λήξης (Photos)

22.08.2016 05:53
Ρίο 2016: Η είσοδος της Κατερίνας Στεφανίδη στην τελετή λήξης (Photos) - Media

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η πρώτη αθλήτρια που μπήκε τα ξημερώματα στο Μαρακανά, στην τελική λήξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η πρώτη αθλήτρια που μπήκε τα ξημερώματα στο Μαρακανά, στην τελική λήξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Φινάλε χθες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με τους αθλητές να δίνουν ραντεβού σε τέσσερα χρόνια στην Ιαπωνία, στους 32ους Αγώνες. 

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με μια θεματική ενότητα που περιελάμβανε ένα συγκρότημα κρουστών και δεκάδες χορευτές ντυμένους τροπικά πουλιά να δημιουργούν εντυπωσιακά σχήματα μέσα στο Μαρακανά. 

Με την εκπληκτική Ρομπέρτα Σα να δίνει ρεσιτάλ χορού και τραγουδιού, ξεκίνησε και η παρέλαση των χωρών που πήραν μέρος με την χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη να μπαίνει πρώτη κρατώντας την ελληνική σημαία.

Πηγή: SportFM

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46