search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Δημοτικό συμβούλιο πότιζε φυτά… κάνναβης για 20 χρόνια

25.08.2016 06:32
Τον έπιασαν να μεταφέρει 70 κιλά κάνναβης στο πορτ μπαγκάζ και κατάφερε να διαφύγει (Photo) - Media

 

Ένας άντρας στο Μπλούμ της Βρετανίας φαίνεται πως ήταν πιο έξυπνος από τις αστυνομικές αρχές της πόλης και κατάφερε να φυτέψει και να μεγαλώσει κάνναβη σε δημόσια θέα για περίπου 20 χρόνια.

Ο λόγος για τον Free Cannabis, όπως νόμιμα ονομάζεται ο άντρας και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος κάνναβης στην πόλη.

Ο κ. Cannabis εδώ και 20 χρόνια φύτευε σπόρους κάνναβης σε διάφορους δημόσιους χώρους με λουλούδια, με στόχο και να μεγαλώσει τα φυτά του , όσο και να γλυτώσει τα έξοδα καθότι υπεύθυνο για το πότισμα των λουλουδιών της πόλης είναι το δημοτικό συμβούλιο.

Η δραστηριότητά του έγινε γνωστή όταν ένας πολίτης διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία για ένα φυτό κάνναβης που μεγάλωνε έξω από το κατάστημα του κ.Cannabis. Η αστυνομία ξερίζωσε το φυτό και συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, με εκείνον να αναφέρει πως εδώ και 20 χρόνια φυτεύει σπόρους κάνναβης σε διάφορα σημεία της πόλης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43