search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:44
MENU CLOSE

To σκίτσο που γελοιοποίει την απαγόρευση των μπουρκίνι στην Γαλλία

26.08.2016 08:27
To σκίτσο που γελοιοποίει την απαγόρευση των μπουρκίνι στην Γαλλία  - Media

Όταν περίπου 15 πόλεις στην παράκτια περιοχή της νότιας Γαλλίας έθεσαν προσωρινούς νόμους σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται οι γυναίκες να φοράνε μπουρκίνι στην παραλία, η απαγόρευση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ύπηρξε κριτική τόσο από παγκόσμιους ηγέτες όσο και από διάσημους. Τα πιο επικά, και διαφωτιστικά σχόλια, όμως,  ήρθαν και πάλι από το twitter με ένα πλήθος χρηστών να αντιτίθεται στην απαγόρευση και να το δείχνουν, γελοιοποιώντας  την με έναν απολύτως υπέροχο τρόπο. 

 Η Amy Clancy γράφει: «αυτό είναι γελοίο». 

Η Christina Cerquera γράφει: «Αυτό το μαγιό είναι πολύ μεγάλο, αυτό είναι πολύ μικρό. Πότε θα είναι OK για τις γυναίκες να φορούν ότι θέλουν;»

Από τα πιο αγαπημένα. Από τον Mohamed Ghilan: «Απαγορεύεται το burkini, εμείς δημιουργούμε το motorkini…η κίνηση σου Γαλλία».  

O χρήστης Naveed γράφει: «Η γαλλική καταπιεστική επέμβαση στην θρησκεία συμπεριλαμβάνει τις χριστιανές καλόγριες;». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:44