search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Ηρωίδα ετών έξι: Προσπάθησε να σταματήσει ληστές οπλισμένους με τσεκούρι! (Video)

07.09.2016 13:38
Ηρωίδα ετών έξι: Προσπάθησε να σταματήσει ληστές οπλισμένους με τσεκούρι! (Video) - Media

Μπορεί να μην γνωρίζει πολεμικές τέχνες, μπορεί να ήταν άοπλη, μπορεί να βρισκόταν μπροστά σε πολύ μεγαλύτερους και δυνατότερους αντιπάλους, αλλά η 6χρονη Σάρα Πατέλ έχει την καρδιά του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου.

Το κοριτσάκι βρισκόταν στο κατάστημα των γονιών της σε προάστιο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όταν ξαφνικά μπήκαν μέσα ληστές οπλισμένοι με τσεκούρια οι οποίοι άρχισαν να σπαν ντουλάπια και να κλέβουν ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της θα είχαν κρυφτεί κλαίγοντας και τρομοκρατημένα, ωστόσο η μικρή Σάρα, όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά επιτέθηκε σε έναν από τους θρασείς ληστές ο οποίος απειλούσε έναν από τους εργαζόμενους στο κατάστημα.

 

Η Σάρα δήλωσε αργότερα ότι προσπάθησε να σώσει τον εργαζόμενο από τον ληστή και ότι δεν φοβήθηκε καθόλου, ενώ οι ανακουφισμένοι γονείς της χαίρονται που η μικρή βγήκε σώα και αβλαβής από την περιπέτεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14