search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Τσίπρας: Δεν υπάρχει ζήτημα κυβερνητικής σταθερότητας – Η Γεννηματά επέλεξε να είναι παράρτημα της ΝΔ

11.09.2016 13:20
Τσίπρας: Δεν υπάρχει ζήτημα κυβερνητικής σταθερότητας - Η Γεννηματά επέλεξε να είναι παράρτημα της ΝΔ - Media

 

«Δεν υπάρχει ζήτημα κυβερνητικής σταθερότητας, η κυβέρνηση άντεξε στα δύσκολα», κατέστησε σαφές ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση του «Π» για πιθανές συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ. «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, «πολλή συζήτηση γίνεται, αλλά δεν υπάρχει καμία ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς».

«Με δική τους επιλογή δεν υπάρχει καμία επιλογή ουσιαστικού διαλόγου» τόνισε ο πρωθυπουργός και ανέφερε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διεύρυνσης με δυνάμεις που «έχουν επιλέξει να στηρίξουν τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη». «Αυτό δε σημαίνει», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, «ότι δεν υπάρχουν δυνάμεις και πρόσωπα που θέλουμε να βρεθούμε και βρεθήκαμε μαζί. Πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στη στάση του ΠΑΣΟΚ για την εφαρμογή της απλής αναλογικής, χαρακτήρισε «αδιανόητη» τη στάση της Φώφης Γεννηματά. «Επέλεξε να είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02