search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς

12.09.2016 04:30
Το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς - Media

 

 

Με την ευκαιρία  της έναρξης της νέας  σχολικής χρονιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος θα μεταβεί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, και στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο Αιγάλεω, «Μίκης Θεοδωράκης», προκειμένου να παραστεί στην τελετή Αγιασμού. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Περάματος.

Ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραβρεθούν στο 132ο Δημοτικό σχολείο στην Γκράβα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος θα παρευρεθεί στον αγιασμό στα εκπαιδευτήρια «Η Θεομήτωρ».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στον αγιασμό στο 7ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής.

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κεφαλλονιά αναβάλλεται. Είχε προγραμματιστεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κεφαλλονιά προκειμένου να παραστεί στον Αγιασμό για την νέα Σχολική Χρονιά και να εγκαινιάσει το σχολικό συγκρότημα Α’ και Β’ Λύκειο στη θέση «Φαραώ» και να λάβει μέρος σε σύσκεψη για την αποκατάσταση των ζημιών που είχε αφήσει πίσω του ο σεισμός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:17