search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44
MENU CLOSE

Στις 14 του μήνα, το στερνό αντίο στο δημοσιογράφο Λάμπρο Χαβέλα

12.09.2016 12:39
Στις 14 του μήνα, το στερνό αντίο στο δημοσιογράφο Λάμπρο Χαβέλα  - Media

Η μοίρα είναι αμείλικτη ακόμη και στους καλύτερους ανθρώπους. Λες και τους επιλέγει για να τους χτυπήσει. Οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, και οι φίλοι λέμε αντίο στον Λάμπρο. 

 

Η μοίρα είναι αμείλικτη ακόμη και στους καλύτερους ανθρώπους. Λες και τους επιλέγει για να τους χτυπήσει. Οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, και οι φίλοι λέμε αντίο στον Λάμπρο.

Στις 14 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα αποχαιρετίσουμε τον καλό συνάδελφο και φίλο Λάμπρο, που το μεσημέρι της Κυριακής στην Κηφισίας έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου.

H κηδεία του Λάμπρου Χαβέλα θα γίνει στον Ι.Ν. Παναγίας Ταξιαρχών στη Νέα Μάκρη (οδός Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτου).

Στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής ο Λάπρος με τη μηχανή του κατευθυνόταν στην εργασία του στο κανάλι Ε. Βρισκόταν στον παράδρομο της Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, όταν, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά, έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, από σημείο που δεν επιτρεπόνταν να εισέλθει.

 Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο δημοσιογράφο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:43