search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Ομπάμα κατά Πούτιν: Τον παρομοίασε με τον Σαντάμ Χουσεϊν (Video)

14.09.2016 05:58
Σφοδρή επίθεση Ομπάμα κατά Πούτιν: Τον παρομοίασε με τον Σαντάμ Χουσεϊν (Video) - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μπαράκ Ομπάμα.

Βρισκόμενος στη Φιλαδέλφια για την προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, ο Ομπάμα σχολίασε με αιχμηρά λόγια την πρόσφατη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων εξήρε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ο Τραμπ δήλωσε πως συμπαθεί τον Πούτιν επειδή είναι αρεστός από το 82% των Ρώσων. Ναι, και ο Σαντάμ είχε 90% δημοτικότητα. Όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ και καταπατείς κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες, όταν φυλακίζεις όσους διαφωνούν μαζί σου, τότε έχεις τέτοια ποσοστά».

Ο Ομπάμα δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας «Ο Τραμπ τον λατρεύει. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων εξαίρει έναν άνθρωπο ο οποίος εισβάλει σε μικρότερες χώρες, φυλακίζει τους αντιπάλους του, ελέγχει τα μέσα και οδηγεί την οικονομία της χώρας του σε ύφεση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01