13/08/2020 20:31:57

Τέλος τα δελτία ειδήσεων στο Mega

Τέλος τα δελτία ειδήσεων στο Mega - Media

Εδώ και αρκετό καιρό απείχαν από τους δέκτες μας τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Mega. Αρκούμασταν, σε ένα βαθμό, στα μεσημεριανά δελτία αλλά πλέον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε κι αυτά…

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι -μεταξύ τους και οι παρουσιαστές/τριες- του πάλαι πότε μεγάλου σταθμού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον κανένας να παρουσιάσει οποιαδήποτε δελτίο.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης ήταν το τελευταίο δελτίο του Mega…

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έγραψε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς...». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.