24/04/2019 17:55:57

Η Emily Ratajkowsky υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να μη φορούν στηθόδεσμο (Photos)

Η Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει τα μυστικά της για χυμώδεις γλουτούς (Photos) - Media

Η Emily Ratajkowsky δεν είναι μόνο πανέμορφη, αλλά έχει και σαφή άποψη για πολλά και διάφορα πράγματα. Έτσι, όταν σχολιάστηκε δυσμενώς από ορισμένους κύκλους η απόφασή της να κυκλοφορεί χωρίς στηθόδεσμο, η Emily, όχι μόνο δεν σώπασε, αλλά και μέσω του Twitter, αλλά και σε συνέντευξή της στο Elle απάντησε και μάλιστα αιχμηρότατα.

Συγκεκριμένα, η Emily Ratajkowsky τόνισε ότι «συνδέουμε το στήθος με τη "φτήνια", διότι δεν το βλέπουμε ως κάτι το όμορφο ή το θεωρούμε χυδαίο γιατί μας τρομάζει», προσθέτοντας ότι «το να κυκλοφορείς χωρίς στηθόδεσμο είναι πιο σικ και πολύ πιο σέξι».

Στο Twitter η Emily ήταν ακόμα πιο δηκτική γράφοντας ότι «έχουμε 2016. Γιατί γίνονται προσπάθειες να επιβάλλουν στις γυναίκες τι θα φορούν;».

 

Επίσης, σημείωσε αιχμηρά ότι «ούτε καν περνούσαν από το μυαλό μου παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών που χαρακτηρίζουν μια γυναίκα "χυδαία" επειδή φαίνεται η κοιλιά της».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.