search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Φήμες θέλουν 1 στα 10 παιδιά στην Ευρώπη να έχει συλληφθεί σε ένα κρεβάτι ΙΚΕΑ

22.09.2016 08:39
Παράκληση ΙΚΕΑ προς εφήβους: Μην … διανυκτερεύετε στα καταστήματα μας (Video) - Media

 

Όλο και πιο συχνές είναι οι αναφορές ότι  ένας στους δέκα Ευρωπαίους πολίτες έχει συλληφθεί πάνω σε ένα κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ. Σίγουρα πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό, αλλά κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό. Ακόμα και η ίδια η εταιρεία επίπλων δεν είναι σίγουρη.

Σύμφωνα με τους New York Times, τα στατιστικά στοιχεία που  έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται από τη Βρετανία, όπου ένα στα πέντε παιδιά έχουν συλληφθεί πάνω σε ένα κρεβάτι ΙΚΕΑ. Ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, νέα στοιχεία συνεχίζουν να δημοσιοποιούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα η αναλογία να φτάσει το 1 στα 10.

Ετσι, λοιπόν, ο Independent σκέφτηκε να απευθυνθεί στα ΙΚΕΑ και να απευθύνει το ερώτημα που φαίνεται να θέτουν πολλοί. Η απάντηση που έλαβε ήταν πως η διοίκηση της εταιρείας θα εξετάσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Το μόνο σίγουρο, όπως λέει ο Independent, είναι πως περίπου 887 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται ετησίως τα ΙΚΕΑ γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πώληση πολλών κρεβατιών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32