search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ διαψεύδει αυτοπροσώπως ότι σκοτώθηκε (Video)

25.09.2016 15:34
Ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ διαψεύδει αυτοπροσώπως ότι σκοτώθηκε (Video)  - Media

 

Με 40λεπτο βίντεο που ανήρτησε στο YouTube διέψευσε ο ηγέτης της τζιχαντιστικής, νιγηριανής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, Αμπουμπακάρ Σεκάου, τον στρατό που έκανε λόγο για «μοιραίο πλήγμα» μετά από αεροπορική επιδρομή, στο δάσος της Σαμπίσα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για τον θάνατό του.

«Είπατε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ότι με τραυματίσατε ή με σκοτώσατε. Όμως είμαι τυχερός, η υγεία μου είναι πολύ καλή και είμαι ασφαλής. Είμαι απολύτως καλά» λέει ο Σεκάου στο βίντεο μιλώντας άλλοτε στα χάουσα, άλλοτε στα αραβικά και άλλοτε στα αγγλικά.

Εξαπολύει μάλιστα απειλές εναντίον του προέδρου της Νιγηρίας Μουχαμαντού Μπουχάρι, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ζήτησε τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση των μαθητριών που είχαν απαχθεί από το σχολείο τους στο Τσίμποκ πριν από δύο χρόνια. “Δεν θα σας δώσουμε τα κορίτσια σας. Αν θέλετε να σας τα παραδώσουμε, δώστε μας τους αδελφούς μας”, ακούγεται να λέει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01