search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Το σκοτεινό μυστικό πίσω από ένα νύχι βαμμένο μωβ (Video)

26.09.2016 14:18
Το σκοτεινό μυστικό πίσω από ένα νύχι βαμμένο μωβ (Video) - Media

 

Το 2004, η αδερφή της παρουσιάστριας ειδήσεων Τάμρον Χολ, Ρενέιτ, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην αυλή του σπιτιού τους, στο Χιούστον του Τέξας.

Είχε μια προϊστορία με επιθετικούς και βίαιους άνδρες στην προσωπική της ζωή.

«Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό που συνέβη στην αδερφή μου» δήλωσε η Χολ στο περιοδικό People τον Απρίλιο του 2016. «Για μεγάλο διάστημα ήμουν διστακτική να μοιραστώ την ιστορία μας. Δεν ήθελα να είμαι άλλο ένα γνωστό άτομο που λέει “Δες τι συνέβη σ’ εμένα και στην οικογένειά μου”. Αλλά τότε, είπα “Άστο αυτό. Μπορώ να σώσω μια ζωή”».

Γι’ αυτό η Χολ έβαψε μωβ ένα νύχι της στο αριστερό της χέρι.

Η Χολ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια #PutTheNailInIt της Safe Horizon με στόχο το τέλος της ενδοοικογενειακής βίας. Η καμπάνια ενθαρρύνει τους θεατές να βάψουν μωβ ένα νύχι του αριστερού τους χεριού ως ένδειξη αλληλεγγύης, καθώς το μωβ είναι το χρώμα του κινήματος ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59