search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:41
MENU CLOSE

«Πράσινο φως» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο με τα εκκρεμή προαπαιτούμενα

26.09.2016 14:47
«Πράσινο φως» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο με τα εκκρεμή προαπαιτούμενα - Media

 

Δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή έγινε το πολυνομοσχέδιο με τα εκκρεμή προαπαιτούμενα προκειμένου το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου να ανάψει το “πράσινο φως” στην εκταμίευση της υπό-δόσης των 2,8 δις ευρώ της πρώτης αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο υπερψήφισαν μόνο οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ το καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση. 

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου συνεχίζεται το απόγευμα στις συναρμόδιες Επιτροπές της Βουλής ενώ το πρωί της Τρίτης εισάγεται στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση. 

Νωρίτερα, στην έναρξη της συνεδρίασης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προανήγγειλε ότι εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί ακόμη ένα κατεπείγον νομοσχέδιο που θα αφορά την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας καθώς και ότι θα υπάρξουν ρυθμίσεις και για ζητήματα Ενέργειας χωρίς πάντως να κάνει ξεκάθαρο αν θα κατατεθούν ως τροπολογία στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο ή σε εκείνο που θα αφορά την ΥΠΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37