search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης στο σημείο που θεωρείται ότι είναι θαμμένος (Video)

29.09.2016 08:30
Νέες εξελίξεις για τον μικρό Μπεν: Βρέθηκαν 60 «αντικείμενα ενδιαφέροντος» (Video) - Media

 

Οι βρετανικές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Κω και ερευνούν τις νέες μαρτυρίες για το που μπορεί να είναι θαμμένος ο μικρός Μπεν Νίνταμ έκαναν μια ανακάλυψη.

Κάτω από το δέντρο που εικάζεται πως είναι θαμμένος ο μικρός βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί το που ανήκουν.

Είναι το τέταρτο σημείο με ίχνη αποσύνθεσης το οποίο εξετάζουν οι αρχές αλλά αποτελεί το μόνο που δεν έχει πλέον αποκλειστεί ως πιθανό.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν πως στα υπόλοιπα τρία τα ίχνη αποσύνθεσης είχαν ζωική προέλευση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ερευνών έχουν κληθεί να συνδράμουν στην υπόθεση ειδικοί από όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται πρωτοποριακές τεχνικές.

Ο υπεύθυνος των ερευνών δήλωσε ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία τους καθώς επικεντρώνονται στο δέντρο που φέρεται να φυτεύτηκε κατά την περίοδο της εξαφάνισης του μικρού πριν από 25 χρόνια.

 

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δοθήκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο μικρός Μπέν λίγο πριν την εξαφάνισή τους το 1991. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η Daily Mail.

Το συγκεκριμένο σπίτι, είχε ανακαινιστεί για να φιλοξενήσει την οικογένεια Νίνταμ, αλλά από τις 24 Ιουλίου του 1991 -ημέρα εξαφάνισης του Μπεν- παρέμενε ερμητικά κλειστό, όπως εκτιμάται. Έτσι, οι τωρινές φωτογραφίες δείχνουν το πώς ήταν το σπίτι εσωτερικά την εποχή που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:42