search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα βρήκε τον 11χρονο γιο της κρεμασμένο στο δωμάτιο του

29.09.2016 10:28
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα βρήκε τον 11χρονο γιο της κρεμασμένο στο δωμάτιο του - Media

 

Μια τραγική ανακάλυψη έκανε η μητέρα του εντεκάχρονου όταν μπήκε στο δωμάτιο του, καθώς τον βρήκε κρεμασμένο από ένα σκοινί στο δυτικό Γιόρκσαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο μικρός Asad Khan είχε ξεκινήσει να πηγαίνει σε ένα νέο σχολείο εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά έπεσε θύμα bullying από τους νέους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του γύρισε στο σπίτι άκεφος και πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο του. Όταν πήγε να δει πως είναι, βρήκε την πόρτα του κλειδωμένη και πανικοβλήθηκε. Του φώναξε και όταν δεν της αποκρίθηκε παραβίασε την πόρτα και τον βρήκε κρεμασμένο.

Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο όταν έφθασε βρήκε το παιδί ζωντανό, αλλά εξέπνευσε λίγο μετά που έφθασε στο τοπικό νοσοκομείο.

Το σχολείο του μικρού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράσταση της στη μητέρα του μικρού ενώ η τοπική αστυνομία ερεύνα τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:08