search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Σύλληψη Σύρου πρόσφυγα – κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δυο ανήλικα προσφυγόπουλα

07.10.2016 13:07
Λέσβος: Κατασχέθηκαν 7 κιλά κάνναβης στο πλοίο της γραμμής - Media

 

Σοκ εχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης 33χρονου πρόσφυγα απο τη Συρία , για άσελγεια σε βάρος ανήλικων προσφυγόπουλων, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κω.

Συγκεκριμένα την Πεμπτη το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. κατόπιν έρευνας εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό Σύρο.

Σύμφωνα με τα όσα εχουν γίνει γνωστά από τις αρχές ο 33χρονος φερόμενος ως παιδόφιλος συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας των γονιών των δύο παιδιών, από τη Συρία. Τόσο η οικογένεια με τα παιδάκια όσο και ο κατηγορούμενος έφθασαν πριν από λίγους μηνες στο νησί από την Τουρκία και έμειναν στο hotspot  .

Εκεί πριν από περιπου 20 ημερες  ο κατηγορούμενος φέρεται ,σύμφωνα με τα οσα υποστήριξαν τα παιδιά να τους επιτέθηκε σε ένα  απόμερο κ σκοτεινό σημειο του καταυλισμού κ να αποπειράθηκε να τα βιάσει, υποχρεώνοντας τα ταυτόχρονα σε ασελγείς πράξεις .

Τα παιδια μίλησαν στους γονεις τους για το τι ειχε συμβει και κατήγγειλαν το περιστατικό σε άνδρες του λιμενικού .Ο φερόμενος παιδόφιλος όμως

προκειμένου να μην εντοπιστεί , έφυγε προσωρινά απο το hotspot  και κρύφτηκε σε χωράφια και αλλα παλιές στάνες στη Λερο, ενώ αποπειράθηκε απο οτι φαινεται να φυγει και εντελως απο το νησί.

Το πρωί της Πέμπτης ομως Κατια τη διαρκεια ερευνών των αστυνομικων και λιμενικών κατάφεραν μα τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σε τυχαίο έλεγχο ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται πως αναγνωρίστηκε από τα θύματα του .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01