search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Ο αδερφός του Αμπντεσλάμ τον καλεί να μιλήσει για τις επιθέσεις στο Παρίσι

18.10.2016 08:28
Tελευταία αγωνιστική του έτους σε Αγγλία και Ισπανία - Media

 

Περίπου ένα χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι οποίες στέρησαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους και ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ αρνείται να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας για όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά τις επιθέσεις στην Πόλη του Φωτός.

Τώρα, ο αδερφός του Μοχάμεντ του ζητά, ακόμα μια φορά, να μιλήσει στους αστυνομικούς για τα περιστατικά της 13ης Νοεμβρίου 2015.

Έγκλειστος εδώ και μήνες στις  φυλακές υψίστης ασφαλείας του Fleury-Mérogis ο Αμπντεσλάμ δεν μιλά σε κανέναν.  Επιλέγει να κοιμηθεί, να προσευχηθεί και να δει ριάλιτι και όπως αναφέρει το Paris Match, ο αδερφός του Μοχάμεντ μέσα από συνέντευξή του το καλεί «να εκφραστεί».  

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στις Βρυξέλλες, πραγματικά είδα έναν Σαλάχ Αμπντεσλάμ πρόθυμο να μιλήσει […] Λίγους μήνες μετά και έχω μπροστά μου ένα άλλο πρόσωπο, πιστεύω πως στην πραγματικότητα έχει κλειστεί στον εαυτό του» αναφέρει ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ συμπληρώνοντας πως το γεγονός ότι ο αδερφός του δεν μιλά για τις επιθέσεις στο Παρίσι πρέπει να είναι ανυπόφορο για τις οικογένειες των θυμάτων.

«Αυτό πρέπει να είναι αβάσταχτο. Ακόμα και για εμείς, εγώ και οι γονείς μας  βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Χρειαζόμαστε και εμείς απαντήσεις. Γι’ αυτό ζητάω από τον Σαλάχ να εκφραστεί»συμπληρώνει ο Μοχάμνετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01