search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Στον… πάγο σήμερα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

19.10.2016 05:43
Στον... πάγο σήμερα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας - Media

 

Στον «πάγο» μπαίνουν σήμερα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Όπως ανακοίνωσε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε τη συνέχεια της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και σήμερα, Τετάρτη, απαιτώντας παράλληλα:

Την άμεση νομοθέτηση διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ, καθώς και τη βελτίωση των υφιστάμενων διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς για χρέη προς τις Τράπεζες και τη διασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς διεξαγωγής των πλειστηριασμών.

Επίσης, η συντονιστική επιτροπή επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «κατ’ εξαίρεση και κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας από τους Συλλόγους ή τη συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος θα διεξάγονται οι εκούσιοι πλειστηριασμοί και οι πλειστηριασμοί με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων».

Την ίδια ώρα συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 15:30 η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00