search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση τη γη όπως φαίνεται από τον Διαστημικό σταθμό της NASA (Live)

26.10.2016 15:20
Το Ιράν ετοιμάζει διαστημικές κάψουλες για να στείλει άνθρωπο στο διάστημα - Media

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω αριστερά είναι το χέρι ενός αστροναύτη. Η εικόνα που παρακολουθείτε είναι ζωντανή από το International Space Station που βρίσκεται στο διάστημα

 

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω αριστερά είναι το χέρι ενός αστροναύτη. Η εικόνα που παρακολουθείτε είναι ζωντανή από το International Space Station που βρίσκεται στο διάστημα. Η NASA δίνει την ευκαιρία σε όλους να δούμε τη γη όπως την βλέπουν οι αστροναύτες.

Ο ISS βρίσκεται 350 χιλιόμετρα από τη γη και ταξιδεύει με μέση ταχύτητα ως προς την επιφάνεια του πλανήτη, τα 27.744 χιλιόμετρα ανά ώρα, συμπληρώνοντας 15,7 περιστροφές την ημέρα. Επειδή η περίοδος της τροχιάς του σταθμού γύρω από τη Γη είναι μία φορά κάθε 90 λεπτά, οι παρατηρητές εντός του ΔΔΣ βιώνουν μια ανατολή ή δύση του ηλίου περίπου κάθε 45 λεπτά.

Δείτε LIVE την εικόνα 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44