search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του

26.10.2016 17:08
Απίστευτη θεωρία συνωμοσίας συνδέει την επιδημία του κορονοϊού με τον... Μπιλ Γκέιτς - Media

 

Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του, αλλά προτίθεται να την προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η περιουσία του φτάνει τα 78 δισ. δολάρια και επιθυμεί να την δώσει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τα παιδιά του είναι «περήφανα» γι’ αυτό, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ωστόσο, ο Γκέιτς επεσήμανε ότι θα τους δώσει χρήματα ώστε να έχουν την «κατάλληλη εκπαίδευση» και να ξεκινήσουν την δική τους καριέρα.

«Τα παιδιά θα λάβουν κάποια χρήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν, δημιουργώντας τη δική τους καριέρα» δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς και συμπλήρωσε: «θέλω τα παιδιά μου να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία». 

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν είμαι υπέρ στο να έχουν τα παιδιά μου πολλά χρήματα στα χέρια τους. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο να ακολουθήσουν τα παιδιά μου τη δική τους πορεία».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου είναι η 20χρονη Τζέννιφερ, ακολουθεί ο 17χρονος Ρόρι και η μικρότερη είναι η 14χρονη Φιμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17