26/05/2020 17:15:16

ΕΥΔΑΠ: Τη Δευτέρα τελειώνει η προθεσμία για τη ρύθμιση οφειλών

Δίχως νερό 5.000 κάτοικοι στο Ζεφύρι - Έσπασε ο κεντρικός αγωγός της ΕΥΔΑΠ - Media

 

Προθεσμία έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έχουν οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ.

Η αρχική ρύθμιση έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο -εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης- κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί παράταση ακόμη ενός μήνα.

Το αίτημα μπορεί να υποβληθεί σε οποιοδήποτε από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ.

Στο Πρόγραμμα Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών μπορεί να ενταχθεί όποιος έχει οφειλές άνω των 60 ευρώ με την κατώτερη δόση να μην γίνεται να είναι μικρότερη των 20 ευρώ.

Τα δικαιολογητικά

Η αίτηση δοσιακής ρύθμισης συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ 2. Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) 3. Ε9 (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ιδιοκτήτης) ή μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ένοικος) 4. Αίτηση-δήλωση του ιδιοκτήτη ή των συνιδιοκτητών ή νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου αυτών με την οποία αναγνωρίζουν τις οφειλές και αποδέχονται τη ρύθμισή τους σε δόσεις.

Στην περίπτωση που ο αιτών έχει υπαχθεί στο Ν. 4320/15 αλλά δεν έχει αιτηθεί τη χορήγηση ΕΕΤ, απαιτείται είτε η προσκόμιση του σχετικού αποδεικτικού υπαγωγής στο Νόμο, είτε να γνωρίζει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Αν ο αιτών είναι ενταγμένος στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) της ΔΕΗ, απαιτείται πρόσθετα η προσκόμιση πρόσφατου λογαριασμού της ΔΕΗ στον οποίο να φαίνεται ότι του έχει χορηγηθεί ΚΟΤ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.