search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Νεαρή υποστηρίζει πως κυοφορεί τον… Ιησού ( Photos – Videos)

04.11.2016 12:19
Νεαρή υποστηρίζει πως κυοφορεί τον… Ιησού ( Photos - Videos) - Media

 

Ο ισχυρισμός της 19χρονης Χέιλι πως κυοφορεί τον… Ιησού κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, ενώ τα βίντεο από τις δηλώσεις της στο αμερικανικό talk show του Dr. Phil έχουν γίνει viral.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» υποστηρίζει η Χέιλι, η οποία δηλώνει ότι είναι 9 μηνών έγκυος και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά. Ένα βράδυ το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Από την πλευρά της η μητέρας της, Κρίστι, λέει πως η κόρη της είναι «παθολογική ψεύτρα» και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως αναφέρει η Κρίστι, η κόρη δεν είναι έγκυος. Έχει κάνει τεστ εγκυμοσύνης και γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει πως δεν είναι έγκυος. 

Η Χέιλι επιμένει: «η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος».

«Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι… δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου».

Σημειώνεται πάντως πως όντως η κοιλιά της είναι φουσκωμένη,  όλα τα τεστ που έχουν γίνει έχουν δείξει πως δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη.

 

Κατά την εμφάνισή τους στην εκπομπή, η μητέρα της 19χρονης ζήτησε τη βοήθεια του τηλεοπτικού ψυχολόγου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει έτσι, καθώς «πρέπει να της φερόμαστε σαν να είναι στα αλήθεια έγκυος για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις».

Στο πλαίσιο της εκπομπής η Χέιλι υποβλήθηκε σε τεστ υπερήχων, το οποίο όμως δεν έδειξε παρουσία παιδιού

Ο γιατρός της εκπομπής εξήγησε, χωρίς αποτέλεσμα, στην κοπέλα ο υπέρηχος έδειξε διεσταλμένα έντερα. «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει αέρας στα έντερά σου, και ενώ το όργανο έψαχνε, αυτές οι «κουλούρες» κινούνταν. Αυτό που ένιωσες να κινείται ήταν τα έντερά σου». Η Χέιλι, όμως, αρνήθηκε να τον ακούσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43