search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της: Είναι μια δύσκολη κατάσταση (Videos)

07.11.2016 09:10
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

 

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν χωρίσει ήδη από το καλοκαίρι. Ωστόσο η δημοσιοποίηση του χωρισμού τους έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω τους, προκειμένου να εντοπίσουν “ίχνη” που να προδίδουν σκέψεις και συναισθήματα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν οι τηλεθεατές την παρουσία της Φαίης Σκορδά το πρωί στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 για το αν θα σχολιάσει και τι θα πει για τον χωρισμό της από τον σύζυγο και μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή της . Αν και φανερά αμήχανη παρουσίασε τα βασικά θέματα της εκπομπής και πέρασε σε διαφημίσεις, ενώ προτίμησε να μην κάνει κανένα σχόλιο για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα και να αρκεστεί στην κοινή τους ανακοίνωση. 

Όμως αμέσως μετά, επιστρέφοντας στη στήλη της μαγερικής “λύγισε” και είπε:

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, έρχονται όλοι από το πρωί και μου κρατάτε το χέρι. Κάναμε μια δήλωση από κοινού αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Αυτή η αγάπη θα μας ενώνει μια ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά… Μακάρι, κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Η ζωή τα φέρνει έτσι, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε καλά για τα παιδιά μας και να είμαστε καλά. Πήραμε την απόφαση από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό…. Δε θέλω να πω κάτι άλλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32