search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Διαψεύδει ο Κοντονής ότι συμμετείχε σε «λαϊκό δικαστήριο κατά Κλιντον» το 1999 (Photo)

10.11.2016 14:22
Διαψεύδει ο Κοντονής ότι συμμετείχε σε «λαϊκό δικαστήριο κατά Κλιντον» το 1999 (Photo) - Media

 

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή προκάλεσε η αναδημοσίευση από διάφορα ΜΜΕ φωτογραφίας του μαζί με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο, η οποία υποτίθεται ότι τον απεικονίζει να συμμετέχει σε «λαϊκό δικαστήριο» κατά της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, το 1999, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που είχαν τότε διοργανωθεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι «σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε “δικαστήριο”, το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999.Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο

Τα ανωτέρω είναι τελείως ψευδή και ανακριβή διότι ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοιες εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων αφήνω ασχολίαστο, η δε φωτογραφία έχει ληφθεί το 2000 στο Δημαρχείο Πύργου Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα.Ελπίζω η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28