search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Bίκυς Καγιά: Όταν η κόρη μου ήταν 8 μηνών κόλλησε Η1Ν1 – Ήμουν ξύπνια 16 ημέρες

15.11.2016 07:09
Βίκυ Καγιά: «Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» (Video) - Media

 

Την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας πως η μικρή της είχε κολλήσει την ίωση H1N1.

Όπως λέει στο “Tv Έθνος”: «Η πιο άσχημη ήταν όταν ήταν οκτώ μηνών και κόλλησε Η1Ν1. Ήμουν μαζί της ξύπνια δεκαέξι μέρες. Την είχα στην αγκαλιά μου και δεν κοιμόμουν. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ήμασταν αυτοκόλλητες, και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι άλλος ο δεσμός μας».

Παράλληλα αποκαλύπτει και την πιο γλυκιά στιγμή μαζί της. «Ο θηλασμός ήταν μια στιγμή πολύ γλυκιά. Επίσης, όταν άρχισε να επικοινωνεί, μου έπιασε το πρόσωπο, με χάιδεψε και τώρα πια που μιλάει κανονικά έχω… λιώσει. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου».

Η ίδια είχε πει πριν γεννήσει την κόρη της, ότι τα παιδιά του άντρα της είναι και δικά της παιδιά.

«Εννοείται αυτό. Είναι ένα κομμάτι του άντρα μου, και τον άντρα μου τον λατρεύω. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, η Μπιάνκα είναι η αδελφούλα τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω από τη μικρή Μπιάνκα. Ούτε καν να το σκεφτώ. Είναι τα καλύτερα αδελφάκια του κόσμου. Η Μπιάνκα είναι πολύ τυχερή που έχει αυτά τα αδελφάκια».

Έχουν αποφασίσει πότε θα βαφτίσουν την κόρη τους;

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Μάλλον την άνοιξη. Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε και οι δύο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή», καταλήγει.

Πώς την άλλαξε η μητρότητα; 

Με έκανε άλλο άνθρωπο. Υπάρχει ένα αντίβαρο από τα πράγματα τα οποία είναι όντως σημαντικά στη ζωή σου, και ξαφνικά βλέπεις και ταπεινώνεσαι μπροστά σε ένα πλάσμα το οποίο σε έχει ανάγκη για να μεγαλώσει και να εξελιχθεί και να γίνει κάτι παραπάνω από εσένα. Αυτό δεν είναι μόνο ταπεινωτικό, είναι και λυτρωτικό. Πώς να το εξηγήσω; Είναι μια ευθύνη σοβαρή, όμορφη και πολύ καθοριστική. Και μέσα εκεί θες να γίνεις ο καλύτερος άνθρωπος για να μπορεί αυτό το παιδί να εξελίσσεται μέσα από σένα. Η αγάπη χτίζεται με το παιδί σου καθημερινά, σιγά σιγά. Κάθε μέρα γνωρίζεστε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01