search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Οι σχέσεις του Ελληνοαμερικανού προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους, με το Πατριαρχείο (Photo)

20.11.2016 14:24
«Σκότωσα ένα τετράχρονο παιδάκι, βοήθησέ με»: Χωρίς τέλος οι τηλεφωνικές απάτες (και) στην Κρήτη - Media

 

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα που δημοσιεύει το σάιτ neakriti.gr  αποκαλύπτουν τη στενή σχέση του νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους με την Ορθοδοξία, αποδεικνύοντας ότι το στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τυχαίο πρόσωπο για την ομογένεια.

Ο Ανδρέας Τσιλογιάννης που συνεργάζεται με το site mignatiou.com, ακούγοντας τις αποκαλύψεις για τον ελληνορθόδοξο Πρίμπους, του Γιάννη Χορόζογλου στον 9.84, αναζήτησε περαιτέρω στοιχεία για την πτυχή αυτής της υπόθεσης και τελικά ανακάλυψε στο προσωπικό αρχείο του Γιάννη Χορόζογλου δύο φωτογραφίες- ντοκουμέντο  που αποδεικνύουν ότι ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου δεν είναι τύποις Ελληνοαμερικανός, αλλά ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα ως Ορθόδοξος Χριστιανός με προσήλωση και στο «οφίτσιο» που του έχει απονείμει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Οι φωτογραφίες είναι από την αντίστοιχη τελετή που έγινε στη Ν.Υόρκη από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την απονομή του οφίτσιου του «Άρχοντος Νομοφύλακος» στον Ρινς Πρίμπους, μεταξύ άλλων οφικιάλιων Ελληνορθόδοξων ομογενών.

Μάλιστα στη μία φωτογραφία ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων» από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Πηγή: neakriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49