search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Η Αντέλ ανακοίνωσε πως σταματάει τις περιοδείες – Δείτε για πιο λόγο (Photo – Video)

23.11.2016 08:22
Αστρονομικά κέρδη για την Αντέλ- Από της πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες - Media

 

Μετά την πολύμηνη παγκόσμια περιοδεία της η Αντέλ ανακοίνωσε από σκηνής πως θα σταματήσει τις περιοδείες για ένα μεγάλο χρονικό δάστημα, εν μέσω φημών που την θέλουν να μην πραγματοποιεί τουρ συναυλιών για τα επόμενα 10 χρόνια.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια, πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα τριών μηνών, ενώ σκοπός της είναι να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο καθότι θέλει να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της.

Κατά το κλείσιμο της τελευταίας συναυλίας της επί αμερικανικού εδάφους η 28χρονη τραγουδίστρια χαιρέτησε το κοινό λέγοντας: «Θα σας δω στην άλλη πλευρά [ αναφορά στο γνωστό τραγούδι της Hello]. Πρόκειται να αποκτήσω ακόμα ένα μωρό».

Μετά τη συναυλία της, η Αντέλ μοιράστηκε με τους φίλους της μια φωτογραφία από μια ζωγραφιά  που της ετοίμαζε ο γιος της η οποία έγραφε «Μαμά, τα κατάφερες!» αναφορικά με την ολοκλήρωση της περιοδείας της. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59