search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Άδωνις: Συμφωνήσαμε με Καμμένο – Βίτσα για στράτευση στα 18

23.11.2016 08:45
Σταματά τις τηλεπωλήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης - Media

 

H NΔ συμφωνεί και θα στηρίξει πλήρως την – υποχρεωτική – στράτευση στα 18 – αν ο κ. Καμμένος φέρει σχετική ρύθμιση – τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε μάλιστα, ότι και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας που ήταν παρών στη χθεσινή ενημέρωση του προέδρου τη ΝΔ στο Πεντάγωνο, έδειξε να συμφωνεί με τη θέση του υπουργού Άμυνας, και του ΑΓΕΕΘΑ, για τη στράτευση, γνέφοντας καταφατικά. «Ήταν και ο Βίτσας εκεί, όχι μόνο διαφώνησε, αλλά και φαίνεται ότι υπερθεμάτισε με το νεύμα της κεφαλής του» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Το απόγευμα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει συζήτηση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, και ότι δεν θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει θέμα υποχρεωτικής στράτευσης στο εξωτερικό» πρόσθεσε, κατηγορώντας τον κυβερνητικός εκπρόσωπο ότι δεν γνωρίζει τις θέσεις του υπουργού Άμυνας και του ΑΓΕΕΘΑ. 
«Υπάρχει πρόβλημα υποστελέχωσης των μονάδων, δημογραφικό, πολλά παιδιά έχουν φύγει στο εξωτερικό… Σε μια πρώτη άποψη το μοντέλο του Ισραήλ είναι επιτυχημένο, προσωπική μου άποψη, αλλά έχουν απειλές σαφώς μεγαλύτερες, και τους θαυμάζω στο θέμα της άμυνας» τόνισε.
«Οι εποχές είναι δύσκολες, σε πολλά επίπεδα, χρειάζεται μοντέλο Κύπρου με υποχρεωτική στράτευση στα 18 περισσότερους ανθρώπους στις μονάδες, και με τον νέο να ξεμπερδεύει από νωρίς με τη θητεία του και να κοιτάξει τις σπουδές του… Ο στρατός έχει νέους ανθρώπους» σημείωσε. 
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποσαφήνισε ότι «δεν υπάρχει προσέγγιση της ΝΔ με τους ΑΝΕΛ και τους Καμμένους και ότι η ΝΔ είναι κατά του λαϊκισμού, τη στιγμή που ο Καμμένος κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι είναι ‘‘Πηλιογούσης’’ έκανε τη δήλωση ‘‘στα τέσσερα κλπ.’’».

«Αν ζητήσει συγγνώμη από τον Σαμαρά, τους τότε υπουργούς, τους τότε βουλευτές και τους ψηφοφόρους της ΝΔ που εξύβριζε τότε τι να σας πω… Δεν πιστεύω ότι θα το κάνει» δήλωσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45