18/07/2019 13:27:42

Απίστευτο: Έχτισαν τις πόρτες σε γυμνάσιο της Ρόδου- Δεν μπορούσαν να μπουν στο κτήριο καθηγητές και μαθητές

Απίστευτο: Έχτισαν τις πόρτες σε γυμνάσιο της Ρόδου- Δεν μπορούσαν να μπουν στο κτήριο καθηγητές και μαθητές - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σε αυτό που αντίκρισαν το πρωί, καθηγητές και μαθητές του γυμνασίου Σορωνής στο νησί της Ρόδου, φθάνοντας στο σχολικό τους συγκρότημα. 'Αγνωστοι δράστες, είχαν χτίσει(!) και τσιμεντώσει τις πόρτες του κτιρίου, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στο σχολείο καθηγητών και μαθητών!

Ο βανδαλισμός αυτός στο σχολικό συγκρότημα, δεν είναι ο μοναδικός, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα πρόκλησης φθορών και ζημιών στο κτιριακό συγκρότημα, σε ώρες που το σχολείο παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι δράστες είχαν ξηλώνει τα καλώδια του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο σχολείο, προκαλώντας έτσι σοβαρές ζημιές. Οι εκπαιδευτικοί, με την βοήθεια συνεργείων του Δήμου Ρόδου, κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες σπάζοντας το τσιμέντο (που ευτυχώς δεν είχε ακόμα στεγνώσει) κι έτσι το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Γιάννης Παπαδομαρκάκης, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές την φύλαξη του σχολείου κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Ταυτόχρονα, αναμένεται να ξεκινήσει και έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που διέπραξαν αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.