search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30
MENU CLOSE

To σούπερ μόντελ Ντούτζεν Κρουζ σε εκστρατεία για την προστασία των ελεφάντων (Video)

25.11.2016 18:45
To σούπερ μόντελ Ντούτζεν Κρουζ σε εκστρατεία για την προστασία των ελεφάντων (Video) - Media
 
Είναι κούκλα, ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο και εδώ και αρκετούς μήνες έχει αφιερωθεί σε μια εκστρατεία για τη σωτηρία των ελεφάντων στην Αφρική.
 
Η Ντούτζεν Κρουζ από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει αρχίσει την καμπάνια «Knot On My Planet» και έχει επιστρατεύσει τη βοήθεια δεκάδων διάσημων φίλων της, από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο ως σχεδόν όλες τις συναδέλφους της από το χώρο του μόντελινγκ, προκειμένου να ενισχύσουν το Ταμείο για την Προστασία του Ελέφαντα, μια ΜΚΟ που πολεμά το παράνομο εμπόριο ελεφαντοστού.
 

Η ΜΚΟ υπολογίζει ότι στην Αφρική έχουν απομείνει περίπου 415.000 ελέφαντες και ότι ένα ζώο σκοτώνεται κάθε περίπου 30 λεπτά για τους χαυλιόδοντές του. Η ίδια η Κρουζ έχει επισκεφθεί αρκετές φορές προστατευόμενες περιοχές ελεφάντων και τρέφει θαυμασμό και σεβασμό για τα ζώα, τονίζοντας, παράλληλα, ότι σώζοντας τους ελέφαντες, σώζονται κι άλλα ζώα, όπως λιοντάρια, ρινόκεροι και καμηλοπαρδάλεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26