search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Μπέρνι Σάντερς για το tweet του Τραμπ για τη σημαία: «Είναι τρελό και παραληρηματικό» (Video)

30.11.2016 20:05
Μπέρνι Σάντερς για το tweet του Τραμπ για τη σημαία: «Είναι τρελό και παραληρηματικό» (Video) - Media

 

Τον πατριωτισμό των Αμερικάνων επιχείρησε να ξεσηκώσει ο Ντόναλντ Τραμπ, (αλλά και να στείλει μηνύματα στην υπερσυντηρητική πτέρυγα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος) και έτσι, αναφέρθηκε στη σημαία των ΗΠΑ και στο ενδεχόμενο καταστροφής της -πού αλλού, στο Twitter.

O Τραμπ έγραψε λοιπόν ότι «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καίει τη σημαία των ΗΠΑ. Αν το κάνει θα πρέπει να υπάρχουν συνέπειες -ίσως απώλεια πολιτικών δικαιωμάτων ή φυλάκιση ενός χρόνου».

Όπως ήταν φυσικό, το tweet του Τραμπ ξεσήκωσε αντιδράσεις με την πιο αιχμηρή να έρχεται από τον Γερουσιαστή και αντίπαλο της Χίλαρι Κλίντον στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για το χρίσμα για την προεδρία, Μπέρνι Σάντερς.

Ο Σάντερς, ο οποίος σταδιακά γίνεται η «νέμεσις» του Τραμπ, εμφανίστηκε στην εκπομπή του κωμικού Κόναν Ο’ Μπράιαν, όπου και χαρακτήρισε το tweet του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ ως «τρελό και παραληρηματικό»!

Παράλληλα, ωστόσο, επισήμανε ότι το τρομακτικό είναι ότι ο Τραμπ «στέλνει μήνυμα στους Ρεπουμπλικάνους σε όλη τη χώρα και αυτό που λέει είναι: “θα πρέπει να περιορίσουμε το δικαίωμα ψήφου, πρέπει να δυσκολέψουμε τους φτωχούς, τους έγχρωμους, τους μετανάστες, τους ηλικιωμένους να συμμετέχουν γιατί μπορεί να μας καταψηφίσουν”. Κι αυτό είναι τρομακτικό».

Ο Σάντερς τόνισε ότι «πρέπει να κάνουμε υπερωρίες για να βάλουμε περισσότερους ανθρώπους στην πολιτική διαδικασία, όχι να τους δυσκολεύουμε να συμμετέχουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04