search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Περιέλουσε με οξύ τον 3χρονο ανιψιό του γιατί τον… ζήλευε!

02.12.2016 09:20
Περιέλουσε με οξύ τον 3χρονο ανιψιό του γιατί τον… ζήλευε! - Media

Ακούγεται απίστευτο, δυστυχώς, είναι αληθινό. Ένας 33χρονος στην Τουρκία έριξε οξύ στο πρόσωπο του ανιψιού του γιατί τον ζήλευε.Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, ο 33χρονος Τζιχάν Αρατσμάν επιτέθηκε τον περασμένο μήνα στον μικρό ανιψιό του κατά τη διάρκεια οικογενειακού δείπνου.

Στην απολογία του δήλωσε πως πέταξε οξύ στο πρόσωπο του μικρούλη γιατί «ζήλευε την προσοχή που λάμβανε».

Μάλιστα, ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο πελάτης του δεν «γνώριζε τι υλικό» ήταν αυτό που έριξε στον ανιψιό του.

«Το μεγαλύτερο και το μόνο λάθος που ήταν ότι υπέθεσα πως το υλικό ήταν μπογιά. Εύχομαι να είχα ελέγξει τη συσκευασία. Το μόνο πράγμα που με κάνει χαρούμενο είναι πως ο μικρός έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.  Είμαι δυστυχισμένος και μετανιωμένος που τον έκανα να υποφέρει» υποστήριξε στο δικαστήριο ο 33χρονος.

Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής τους ο 33χρονο δέχθηκε πολλαπλές επιθέσεις με μαχαίρι από συγκρατούμενούς του, με τους φύλακες να τον σώζουν πριν υποστεί σοβαρά τραύματα.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο μικρούλης έχασε την όρασή του από το ένα μάτι και ακόμα υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή για το άλλο.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως  το βράδυ της επίθεσης ο 33χρονος είχε οργανώσει ένα γεύμα για ολόκληρη την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια του γεύματος τα παιδιά ήταν στον παιδότοπο του εστιατορίου. Ο Αρατσμάν, ο οποίος είναι το οξύ σε σωλήνα οδοντόκρεμας, άφησε το τραπέζι κατά τη διάρκεια του δείπνου και επιτέθηκε στον ανιψιό του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 9 χρόνια φυλάκισης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:19