search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Διευκρινήσεις Λεβέντη: Η πρότασή μου για περικοπή 200 ευρώ αφορά μισθούς και συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ μηνιαίως

05.12.2016 12:54
Διευκρινήσεις Λεβέντη: Η πρότασή μου για περικοπή 200 ευρώ αφορά  μισθούς και συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ μηνιαίως - Media

Στην ανάγκη γενναίου εξοπλιστικού προγράμματος παραγγελίας αεροσκαφών πέμπτης γενιάς για την Πολεμική Αεροπορία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, μιλώντας σε συνέδριο, στη Λάρισα, για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Ο πρόεδρος της ΕΚ τόνισε «ότι δεν αμφιβάλλει ότι όλοι οι Έλληνες θα αποδεχθούν μείωση μισθών και συντάξεων για το σκοπό αυτό». Και επειδή «κάποιοι κακοπροαίρετοι θεώρησαν την κουβέντα αυτή του κ. Λεβέντη, ως πρόταση για μείωση μισθών και συντάξεων κατά 200 ευρώ μηνιαίως», η Ένωση Κεντρώων διευκρίνισε «ότι η περικοπή αυτή αφορά τους έχοντες μισθό ή σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ μηνιαίως και έρχεται να προστεθεί στις θέσεις του κόμματος  για παύση των συντάξεων των πλουσίων ( που έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές άνω των τριών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως), για συγχώνευση των πολλαπλών συντάξεων σε μια με ανώτερο όριο τα 1.500 ευρώ μηνιαίως, για κατάργηση των συντάξεων των τέως βουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών, για μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200 και μείωση του μισθού όλων των αιρετών κατά 50%». 

Τέλος, μετά τη διευκρίνιση, η Ένωση Κεντρώων ζητά «σε όσους έσπευσαν να μας χλευάσουν για την πρότασή μας, να μας πουν την γνώμη τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:52