search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Νέα γκάφα;

14.12.2009 11:16
oldphotos127167529455.jpg

Ο διορισμός του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΠ αποτελεί άραγε άλλη μια γκάφα της κυβέρνησης, ανάλογη εκείνης του διορισμού του Ανδρέα Κουτούπη;

Ο διορισμός του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΠ αποτελεί άραγε άλλη μια γκάφα της κυβέρνησης, ανάλογη εκείνης του διορισμού του Ανδρέα Κουτούπη; O νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ (Ν. Μουστάκης ονομάζεται), σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ήταν μέχρι πριν από λίγο εταίρος – και μάλιστα δραστήριος – της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρείας «Ernst and Υoung», η οποία όπως λέγεται κάνει και δουλειές με τον ΟΛΠ. Η περίπτωση Μουστάκη έχει και άλλες αντιδεοντολογικές συνιστώσες: Η Ernst and Young είναι σύμβουλος και έχει πάρει πολλές δουλειές του ΟΛΠ και ναυτιλιακών εταιρειών του Πειραιά. Ο Μουστάκης ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. της «ΑΣΠΙΣ» και συνεργάτης του Παύλου Ψωμιάδη και είναι συγχωριανός του Ανωμερίτη (από το χωριό Φιλώτι Νάξου). Η διαπλοκή ελεγκτικής εταιρείας και ΟΛΠ και ο διορισμός – έστω και πρώην εταίρου της – σε πολιτική θέση της κυβέρνησης δεν αποτελεί μόνο σύγκρουση συμφερόντων, αλλά και σοβαρό πολιτικό ζήτημα για μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τη διαφάνεια και την αξιοκρατία και γι’ αυτό οφείλονται εξηγήσεις… Και ένα ερώτημα: Γιατί άραγε δεν προκηρύχθηκε και η θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ; Όπως επίσης ποιοι ήταν άραγε οι λόγοι που ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠ η Ειρήνη Μουστάκη, ιδιαιτέρα και συγχωριανή του Γ. Ανωμερίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01