search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Γιατί βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα η Ελένη Μενεγάκη (Photos)

13.12.2016 10:50
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Δεν είναι μόνο το ραντεβού με τους υπαλλήλους των τριών διαφορετικών τραπεζών της Κηφισιάς στο οποίο δείχνει ανελλιπώς συνέπεια κάθε εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και σε εκείνο με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μελισσίων, όπου ο φακός του Youweekly.gr, την «τσάκωσε» για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες πριν από λίγες ημέρες.

Το σκηνικό ίδιο όπως και στις αρχές του προηγούμενου Ιουλίου… Με μια επίσκεψη-αστραπή που διήρκεσε μόλις 10 λεπτά και κρατώντας κατά την έξοδό της ένα λευκό χαρτί, η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha, το πρωί της προηγούμενης Τρίτης ρύθμισε την της εκκρεμότητά της και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της με προορισμό το στούντιο «PRO», όπου γυρίζεται καθημερινά η εκπομπή της. Η εν λόγω επίσκεψη μάς θύμισε την αντίστοιχη πριν από δύο χρόνια, τέτοιες ημέρες ξανά, στο αστυνομικό τμήμα για να φτιάξει τα διαβατήρια των παιδιών της και το δικό της, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου της ταξιδιού στις εξωτικές Μαλδίβες.

«Δεν έχει να κάνει με διαβατήρια καθώς τέτοιες αρμοδιότητες τακτοποιούνται πλέον στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου. Αφορούσε μια απλή προσωπική της υπόθεση. Εξάλλου, όπως δήλωσε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της, Χριστούγεννα θα κάνει στην Αθήνα», σημειώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, που δεν χάνει λεπτό το κέφι της κι απολαμβάνει στο έπακρον τη μαγεία των γιορτών μαζί με την οικογένειά της.

Πηγή: Youweekly

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:39