search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Ακυρώθηκε η δημοπρασία με «έπαθλο» συνάντηση με την Ιβάνκα Τραμπ

17.12.2016 10:58
Ακυρώθηκε η δημοπρασία με «έπαθλο» συνάντηση με την Ιβάνκα Τραμπ - Media

 

Ακυρώθηκε η δημοπρασία με «έπαθλο» μία 45λεπτη συνάντηση με την Ιβάνκα Τραμπ, ύστερα από δέκα μέρες και έχοντας συγκεντρώσει 28 προσφορές.

Η υψηλότερη προσφορά έφτανε τα 72.888 δολάρια, σύμφωνα με τους New York Times, και ανάμεσα στους 28 που είχαν κάνει προσφορά ήταν τουλάχιστον 3 επιχειρηματίες, οι οποίοι ανέφεραν ότι έβλεπαν τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ως ευκαιρία να πιουν καφέ με την Ιβάνκα Τραμπ, ώστε να αποσπάσουν πληροφορίες για τα σχέδια του πατέρα της, ή για να προσπαθήσουν να ζητήσουν από τον Ντόναλντ Τραμπ να ασχοληθεί με ζήτημα που ήταν σημαντικό για εκείνους.

Σύμφωνα με αμερικανική εφημερίδα, όλα τα ποσά και τα ονόματα των πλειοδοτών εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρακσευής. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι νικητής αναμενόταν να ήταν ένας οργανισμός, ο Go Hydrogen.

Ο όμιλος Τραμπ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ θα αποφασίσει τι θα κάνει με τη δημοπρασία. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στο ίδρυμα Ερικ Τραμπ, το οποίο διαχειρίζεται ο αδελφός της Ιβάνκα Τραμπ, για να διατεθούν σε νοσοκομείο παιδιών στο Τενεσί.

Το ίδρυμα εξέδωσε επίσης ανακοίνωση, στην οποία εξέφραζε την θλίψη του για το γεγονός ότι έπρεπε να ανασταλεί αυτή η φιλανθρωπική προσπάθεια: «Σήμερα, οι μόνοι που χάνουν είναι τα παιδιά του νοσοκομείου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01