search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:48
MENU CLOSE

Τον πυροβόλησαν έξι φορές, αλλά η αστυνομία απέδωσε τον θάνατό του σε «φυσικά αίτια»!

20.12.2016 15:15
Τον πυροβόλησαν έξι φορές, αλλά η αστυνομία απέδωσε τον θάνατό του σε «φυσικά αίτια»!  - Media
 
Κάπου σε αυτή την ιστορία υπάρχει ένα ανέκδοτο…
 
Τον περασμένο Ιούνιο, ένας από τους πιο γνωστούς κακοποιούς στη Βρετανία, ο Τζον «Χρυσοδάκτυλος» Πάλμερ δεχόταν έξι πυροβολισμούς στο στήθος, σχεδόν εξ επαφής, από όπλο με σιγαστήρα, στο πανάκριβο εξοχικό του στο Έσεξ.
 
Ωστόσο, η αρχική εκτίμηση της αστυνομίας ήταν ότι ο Πάλμερ πέθανε από «φυσικά αίτια», λόγω επιπλοκών από εγχείρηση αφαίρεσης της χολής στην οποία ο γκάνγκστερ είχε υποβληθεί!
 
Ήδη, δύο αστυνομικοί έχουν τιμωρηθεί με διοικητικές ποινές για… αμέλεια, ενώ η έρευνα που άνοιξε πρόσφατα έχει προκαλέσει στην αστυνομία τεράστιο πονοκέφαλο, καθώς ο Πάλμερ ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από απάτη real estate στην Ισπανία με… 16.000 θύματα, κάθε ένα από τα οποία θα μπορούσε να κρύβετε πίσω από τη δολοφονία του «Χρυσοδάκτυλου».
 
Ωστόσο, ο Πάλμερ είναι τόσο μπλεγμένος σε εγκληματικές δράσεις που, χωρίς καν την υπόθεση του real estate, η αστυνομία ακολουθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του 700 (!) έρευνες και έχει ήδη λάβει 200 καταθέσεις. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:48