13/12/2019 07:27:10

Μητσοτάκης στο ΕΚΑΒ: Ο εκσυγχρονισμός του πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα

Μητσοτάκης στο ΕΚΑΒ: Ο εκσυγχρονισμός του πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα  - Media

 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για το Κέντρο και τα προβλήματά του, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής:

«Επισκέφθηκα σήμερα τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Ενημερώθηκα από τη διοίκηση, αλλά και από τους εργαζόμενους για το πολύ σημαντικό έργο, το οποίο επιτελεί το ΕΚΑΒ.

Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, αλλά ιδιαίτερα τους διασώστες, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών σε όλη τη χώρα.

Θέλω να γνωρίζουν ότι, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της.

Το ΕΚΑΒ, συχνά, καλείται να πληρώσει τα σπασμένα ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει πολύ μεγάλες δυσκολίες. Η αναδιάρθρωσή του, αλλά ειδικά ο εκσυγχρονισμός του ΕΚΑΒ, σε επίπεδο εξοπλισμού, σε επίπεδο ασθενοφόρου, θα πρέπει και σήμερα ακόμα να αποτελεί την πρώτη πολιτική προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.