search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Επί ποδός η τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων

02.01.2017 09:57
Διακοπές κυκλοφορίας στο Σύνταγμα το Σάββατοκύριακο - Media

 

Ξεκινάει σταδιακά η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μιας και οι περισσότεροι επέλεξαν να επισκεφθούν χωριά της περιφέρειας, μακριά από τις πόλεις, οικογενειακά, όπως άλλωστε το επιβάλλουν οι ημέρες αυτές.

Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν τις διακοπές τους μέχρι και τα Θεοφάνια, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται όλες αυτές τις ημέρες σε κεντρικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων, να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, διότι η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη και θα πρέπει να υπακούσουν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να μην οδηγούν σε κατάσταση μέθης, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα και να μην παραβιάζουν τη διπλή διαχωριστική γραμμή.

Επίσης να μην προχωρούν σε παραβίαση προτεραιότητας, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας, κράνους και παιδικού καθίσματος για τα μικρά παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01