search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:18
MENU CLOSE

Σημάδι της… Αποκάλυψης ή παιχνίδι του φακού; – Φωτογραφία «δαίμονα» αναστατώνει τα social media (Photo)

04.01.2017 17:54
Σημάδι της... Αποκάλυψης ή παιχνίδι του φακού; - Φωτογραφία «δαίμονα» αναστατώνει τα social media (Photo) - Media

 

O άνθρωπος που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φαίνεται ότι είναι το ίδιο απορημένος με τους χιλιάδες χρήστες των social media που επισκέφθηκαν το προφίλ του για να τη δουν.

Πρόκειται για τον Ρίτσαρντ Κρίστενσεν, κάτοικο της Αριζόνα, ο οποίος σχολίασε τη φωτογραφία που ο ίδιος τράβηξε γράφοντας: “Τι στο δι@βολο βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία, ειλικρινά;;;; Κάποιος;;;”.

 

Από την ώρα που ο Ρίτσαρντ ανέβασε τη φωτογραφία, το ποστ έχει δεχθεί σχεδόν 100.000 επισκέψεις. Οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν δείξει έντονο σκεπτικισμό, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα φοινικόδεντρο που το κινεί ο αέρας και μοιάζει με δαινομική μορφή.

Άλλοι, ωστόσο, θεωρούν ότι στη φωτογραφία βλέπουν έναν τεράστιο δαίμονα. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να μιλήσουν και για… σημάδι της επερχόμενης Αποκάλυψης και του τέλους…

Τι να πει κανείς…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17