search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Βασικός στο All-Star Game o Γιάννης! – Πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ψηφοφορία (Photos)

05.01.2017 20:29
Βασικός στο All-Star Game o Γιάννης! - Πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ψηφοφορία (Photos) - Media

 

Η πρώτη καταμέτρηση από την ψηφοφορία των φιλάθλων για το All-Star Game της Νέας Ορλεάνης δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Αν η εξέλιξη που διαγράφεται, γίνει πραγματικότητα, τότε θα λέμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει το λεγόμενο «American Dream» για τα καλά!

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την πρώτη καταμέτρηση για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης και ο Giannis βρίσκεται στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που αφορούν στην ψηφοφορία των φιλάθλων (το 50% του συνολικού “poll”), o «Greek Freak» έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 500.663 ψήφους, ενώ ο «Βασιλιάς» έχει 595.288.

Τρίτος και σε μεγάλη απόσταση, είναι ο Κέβιν Λοβ (250.347), τέταρτος ο Τζόελ Έμπιντ (221.984) και πέμπτος ο Καρμέλο Άντονι (189.817).

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο Αντετοκούνμπο δύσκολα δεν θα είναι βασικός με την ομάδα της Ανατολής στο All-Star Game, μαζί με τους Τζέιμς, Λοβ, Ίρβινγκ και Γουέιντ, ενώ στη Δυτική Περιφέρεια το πάνω χέρι έχουν οι Ντουράντ, Πατσούλια (πρέπει να έχει ψηφίσει όλη η Γεωργία), Λέοναρντ,  Κάρι και Χάρντεν.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι οι Μπακς θα έχουν εκπρόσωπο στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ μετά από 13 χρόνια!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01