search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Τραμπ vs Σβαρτζενέγκερ – Η κορυφαία απάντηση του «Εξολοθρευτή»

07.01.2017 13:21
Τραμπ vs Σβαρτζενέγκερ – Η κορυφαία απάντηση του «Εξολοθρευτή» - Media

 

Παρά το εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμά του και τα σημαντικά θέματα που θα έπρεπε να τον απασχολούν, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε χρόνο να επιτεθεί στον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος τον αντικατέστησε στην παρουσίαση του ριάλιτι «Celebrity Apprentice».

Μέσω twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύτηκε τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια για τις επιδόσεις του στο ριάλιτι, γράφοντας: «Γουάου, έμαθα τις τηλεθεάσεις. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ καταστράφηκε σε σχέση με τον βασιλιά της τηλεθέασης DJT (σ.σ. τα αρχικά του Τραμπ). Και ήταν και σταρ του κινηματογράφου. Συγκρίνετε τη δική του σεζόν 14, σε σχέση με τη δική μου σεζόν 1. Αλλά ποιος νοιάζεται, υποστήριξε τον Κασίς και τη Χίλαρι…».

Τρεις ώρες αργότερα, ήρθε η απάντηση του κινηματογραφικού «Εξολοθρευτή», μέσω τουίτερ και πάλι: «Σου εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να εργαστείς για ΟΛΟΥΣ τους αμερικανούς πολίτες όσο φανατικά εργάστηκες για τις τηλεθεάσεις σου».

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αν και υπήρξε Ρεπουμπλικάνος, είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ότι αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα ψήφιζε Δημοκρατικό υποψήφιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43