search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Ατύχημα για την Τάνια Τσανακλίδου – Η ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο (Photos)

09.01.2017 10:23
Ατύχημα για την Τάνια Τσανακλίδου - Η ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο (Photos) - Media

Επεισοδιακό ήταν το ξεκίνημα του 2017 για την Τάνια Τσανακλίδου η οποία κατα τη διάρκεια της παράστασης «Ο Φόβος τρώει τα σωθικά» που παρουσιάζει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, έπεσε από τη σκηνή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου τη συνόδεψε σύσσωμος ο θίασος. 

Την επόμενη μέρα η Τάνια Τσανακλίδου, με  ανάρτησή της στο facebook  ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.
«Ένα ατύχημα που είχα χθες, ευτυχώς όχι σοβαρό και αυτή η έκρηξη αγάπης από σας, καλοί μου φίλοι, μ´εκαναν να συνειδητοποιήσω για πολλοστή φορά, ότι όσο ´μαγκας´ κι αν Νοιώθει κανείς μέσα στην αυτάρεσκη μοναξιά του, τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από την ζεστασιά των ανθρώπων που μας αγαπούν και αγαπάμε» έγραψε στο facebook. 

Η πρώτη της ανάρτηση: «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κ@@@@@α νεκροθάφτη! 
Σύσσωμος ο θίασος στο ΚΑΤ μετά από θεαματική πτώση. Ευγνώμων για τους υπέροχους συνάδελφους που ήτανε μαζί μου σ’ αυτή την ….εκδρομη. Δημητρα, Σιμο, Κωστη, Κωνσταντινο, Περικλή σας ευχαριστώ αδέρφια!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:29