search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:29
MENU CLOSE

«Αδικαιολογήτως απούσα» η Σάσα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα – Απίστευτες θεωρίες για την απουσία της

11.01.2017 15:25
«Αδικαιολογήτως απούσα» η Σάσα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα - Απίστευτες θεωρίες για την απουσία της - Media
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του για να επαινέσει τις δύο κόρες του ως το πιο περήφανο επίτευγμά του – ωστόσο η μία από τις δύο έλειπε.
 
Η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα μάλιστα, αγκάλιασε την Μάλια, την ώρα που μιλούσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 
«Η Μάλια» δήλωσε ο Ομπάμα, δείχνοντας την μεγαλύτερη κόρη του, «και η Σάσα, υπό τις πιο παράξενες περιστάσεις, έχουν γίνει δύο καταπληκτικές νεαρές γυναίκες. Είστε έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό, είστε ευγενικές και προσεκτικές – και παθιασμένες. Και καταφέρατε να επιβιώσετε στο προσκήνιο τόσο εύκολα. Από όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος, είναι που είμαι ο μπαμπάς σας».
 
Την ίδια ώρα, το διαδίκτυο άρχισε να ψάχνει τον λόγο της απουσίας της Σάσα, χρησιμοποιώντας το hashtag #whereissasha.
Μεταξύ των θεωριών, η Σάσα βρισκόταν σε μία αντιτρομοκρατική αποστολή ή έψαχνε τις φορολογικές δηλώσεις του εκλεγέντος Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ωστόσο, η αλήθεια είναι πιο πεζή. Ένας ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, είπε πως η Σάσα έχασε την ομιλία του πατέρα της, επειδή είχε διαγώνισμα σήμερα το πρωί.
Να σημειωθεί πως η 15χρονη Σάσα είναι μαθήτρια στο περίφημο ιδιωτικό σχολείο της Ουάσινγκτον, Sidwell Friends.
 
(πληροφορίες: ethnos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01