27/05/2017 01:32:46

Απειλές Μαζιώτη από τη φυλακή: Κοντονής, Τόσκας θέλουν σφαίρα στο κεφάλι - Αδειάζει το δικηγόρο της Ρούπα

Απειλές Μαζιώτη από τη φυλακή: Κοντονής, Τόσκας θέλουν σφαίρα στο κεφάλι - Αδειάζει το δικηγόρο της Ρούπα - Media

 

Απειλές κατά Κοντονή και Τόσκα εξαπολύει μέσα από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης με ανάρτηση στο indymedia το απόγευμα της Τετάρτης. Εκτός από τις απειλές κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Μαζιώτης «αδειάζει" και τον δικηγόρο της Ρούπα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι», ανέφερε ο Νίκος Μαζιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης ευχαρίστησε με δήλωσή του τους Κοντονή, Τόσκα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Ρούπα και Μαζιώτη: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.