search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Στο επίκεντρο της συνάντησης Τσακαλώτου – Μοσκοβισί η αξιολόγηση και η πορεία του προγράμματος

12.01.2017 12:09
Οι θεσμοί στην Αθήνα - Ξεκινά γύρος διαπραγματεύσεων για μια συμφωνία - Media

 

Η πορεία του προγράμματος και η επανεκκίνηση της δεύτερης αξιολόγησης αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει σε λίγη ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να «καταγράψουν την πρόοδο» που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα στη δεύτερη αξιολόγηση, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου σήμερα στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, το ελληνικό ζήτημα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:44