search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Τί αλλάζει στο δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Χατζηνικολάου;

12.01.2017 12:12
«Lockdown ώρα μηδέν»: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη Δευτέρα στις 23:30 - Media

 

 

Εντός της ημέρας όπως έγραψε πρώτο εχθές το «Π» θα ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1 ότι νέος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων θα είναι ο Ν. Χατζηνικολάου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο δελτίο του καναλιού θα είναι γρήγορο με μικρά σχόλια ώστε να αξιοποιηθεί η τηλεοπτική «υπεραξία» του νέου παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε πρώτη φάση, η εκπομπή «Ενικός» θα παρουσιάζεται κάθε δεκαπέντε ημέρες.

Σε ότι άφορα στη Μαρία Χούκλη, οι πληροφορίες αναφέρουν τις προτάθηκε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή καθώς και η αρχισυνταξία και παρουσίαση μεγάλων διεθνών θεμάτων. Η παρουσιάστρια όμως αρνήθηκε και αποχώρησε από το κανάλι.  

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο παρουσιαστής εκτός από το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει, στο κανάλι του Αμαρουσίου, και την επιτυχημένη πολιτική εκπομπή, enikos.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:05