search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Έδεσε το σκύλο του σε ανοιχτό τρέιλερ και βγήκε στον αυτοκινητόδρομο (Video)

13.01.2017 19:37

 

Το ότι μερικοί άνθρωποι δεν πρέπει -ούτε είναι άξιοι- να έχουν ζώα αποδεικνύεται κάθε μέρα με όλο και χειρότερους τρόπους.

Τελευταίο παράδειγμα το “τέρας” στην Τάμπα της Φλόριντα, το οποίο έδεσε το σκύλο του πάνω (!) σε ανοιχτό τρέιλερ και βγήκε στον αυτοκινητόδρομο.

Από το βίντεο που τράβηξε άλλος οδηγός είναι εμφανές ότι το ζώο είναι κατατρομαγμένο, καθώς και ότι είναι εντελώς εκτεθειμένο σε οιαδήποτε κακοτοπιά, από απότομο φρενάρισμα μέχρι λακούβα.

Το βίντεο έκανε το “γύρο” του διαδικτύου και η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο επικοινώνησε με τις Αρχές, οι οποίες και ανακάλυψαν τον αναίσθητο ιδιοκτήτη του ζώου.

Το πρόβλημα είναι ότι ο νόμος δεν απαγορεύει τη μεταφορά του ζώου σε ανοιχτό τρέιλερ. Έτσι, οι Αρχές απλώς τιμώρησαν τον ιδιοκτήτη με πρόστιμο επειδή το σκυλί δεν ήταν δεμένο σωστά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:57