search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17
MENU CLOSE

«Βουτιά» στα άδυτα της μυστικής κοινότητας των γοργόνων (Photos-Video)

17.01.2017 08:37
«Βουτιά» στα άδυτα της μυστικής κοινότητας των γοργόνων (Photos-Video) - Media

Όταν η Caitlin Nielsen είπε στη νηπιαγωγό της ότι όταν μεγαλώσει ήθελε να γίνει γοργόνα τα άλλα παιδιά γελούσαν μαζί της.

Ωστόσο τώρα η 32χρονη ζει το όνειρό της. Είναι μέρος μιας «μυστικής» κοινότητας  ανθρώπων που ταυτίζονται με τις γοργόνες.

Η Caitlin ονειρευόταν από μικρή να γίνει γοργόνα από τότε που είδε για πρώτη φορά την ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα».

Έτσι, το 2015 η απόφοιτος βιολογίας εγκατέλειψε την εργασία της έτσι ώστε να  επικεντρωθεί στην πλήρους απασχόλησης πραγματικής της φιλοδοξία να μετατραπεί σε… γοργόνα.

Τώρα η καθημερινότητα της Caitlin είναι τελείως διαφορετική. Βρίσκεται καθημερινά στο εργαστήριο δημιουργώντας ουρές από σιλικόνη και συμμετέχοντας σε διάφορα φεστιβάλ για γοργόνες.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της «η ουρά για μένα είναι κάτι περισσότερο από μια ουρά. Αποτελεί μέρος του εαυτού μου. Μερικές φορές αστείο νιώθω  ότι φοράω μια προσθετική ουρά επειδή γεννήθηκα με ένα φοβερό ελάττωμα στα πόδια.

«Όταν η ουρά μου είναι μακριά νιώθω λίγο άβολα. Ξαφνικά έχω πόδια και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά. Αισθάνομαι εξαιρετικά αδέξια».

Υπάρχει μια αυξανόμενη κοινότητα ανθρώπων στις ΗΠΑ που αυτοπροσδιορίζονται ως «γοργόνες» και περνούν το χρόνο τους φορώντας περίτεχνα διακοσμημένες ουρές σιλικόνης που μπορεί να κοστίσει μέχρι και 3.500 δολάρια και παίρνουν μέρος σε διάφορα φεστιβάλ κολυμπώντας σε πισίνες είτε στη θάλασσα.

Πέρυσι εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στη Greensboor στη Βόρεια Καρολίνα για μεγαλύτερο συνέδριο «»γοργόνων» του κόσμου όπου πέρασαν ώρες σε μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Αλλά η ζωή της γοργόνα δεν είναι μια απλή δουλειά για την Caitlin, αλλά μια ευκαιρία για διδασκαλία. Ως πρώην απόφοιτος της βιολογίας και κόρη θαλάσσιων βιολόγων,  χρησιμοποιεί τη νέα ταυτότητα της για να διδάξει στους άλλους τα πάντα σχετικά με τη διατήρηση των ωκεανών.

«Και οι δύο γονείς μου είναι θαλάσσιοι βιολόγοι, έτσι μεγάλωσα γνωρίζοντας πολλά για τους ωκεανούς, ξοδεύοντας πολύ χρόνο στις θαλάσσιες ακτές και πραγματικά αισθάνομαι σαν να ήταν γραφτό να ασχοληθώ με τη θαλάσσια ζωή».

Μια άλλη 24χρονη  γοργόνα είπε ότι «έχω πολλές ανασφάλειες για το σώμα μου, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν. Όταν φοράω την ουρά μου δεν νιώθω ανασφάλεια πια. Επειδή ξαφνικά δεν έχει σημασία το μέγεθός μου. Είμαι μια γοργόνα και αυτό σημαίνει ότι  οι άνθρωποι εστιάζουν στο επάνω μέρος του σώματός μου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17